luni, 2 mai 2011

2.05.2011







Aseara ai adormit iar plangand ,caci dorul ti-a strapuns inima chiar in centru ei,tasnind din ea amaraciune,singuratate,culpabilitate.Lacrimile curse ,nenumarate iti aduc somnul,unul zbuciuma si totusi singurul care iti opreste pentru cateva clipe durerea.
 Te trezesti,e tot acolo,ai vrea sa treci in nefiinta,sa fi ingropat doar cu durerea doar ca sa nu o mai dai si altora.Dar eziti mergand pe strazi cautand linistea,te dezorientezi caci te invarti intr-un haos ce e asemeni  faramelor inimii tale.
Uneori desi ai trecut peste cel mai critic moment legat de starea ta emotionala,durerea incerca sa intre in sufletul tau si sa-si faca din nou cuib.Ea vine impreuna cu amintirile,cu lucurile care inca poate le mai pastrezi si te duc in trecut.
Poate ca o greseala des intalnita este aceea de a asocia toate persoanele cu cea care a reusit sa ia in mare masura cea mai importanta parte din inima ta.Crezi ca daca un alt el/o alta ea gafeaza intr-un mod in care nu constientizeaza te debarasezi pentru ca s-a creeat o sensibilitate aparte si nu vrei sa repeti povestea.
 Ai inceput sa-ti construiesti temelii solide intre tine si ceilalti,te-ai obijnuit sa fii singur/a crezi ca asta te va ferii de o eventuala''inima franta''.Desii uneori ai nevoie de o imbratisare,de un zambet sincer,de a fi iubit,de-a iubi,de a proteja,de a fi protejat la randul tau,eziti si mai pui un strat de temelie.
 Desii pretinzi ca iti protejezi inima defapt tu o faci sa urle din rasputeri!Uneori o auzi si incerci sa o faci sa zambeasca,sa se bucure oferind prilejul de a se atasa numai ca din nou ramane dezamagita...nu era el/ea.Spui ca esti vinovat/a ,nu stii sa alegi,si ca intotdeuna va fi la fel.
 Spui''voi astepta'',''imi voi ocupa timpul cu altceva'',''voi sta retras/a'' dar vezi tu...timpul...nu ti va ocupa intotdeuna nevoia de a simti alaturi de alt suflet.
 Nimeni nu este intamplator in viata ta,fiecare om si-a lasat'' amprenta'' intr-un mod care te face sa te bucuri si sa te umplii de dor,si un altul de a te intrista si totusi sa iti dai seama ca durerea te-a invatat sa fii sensibil/a ,mai precaut/a ,sa-ti dai seama ce iti doresti cu adevarat.
 Chiar daca te-a durut atat de tare incat de multe ori ai strans din dinti si ai strans lacrimile in pumni merita sa iubesti,pentru ca iubind vei invata sa mori mai greu.
 videoclipul de mai jos spune o parte despre mine:x



Un comentariu:

  1. Nimic nu e intamplator.. toate au un scop.. dar fiecare persoana care trece prin tunel il largeste si mareste golul tau interior.. e greu sii te apasa din ce in ce mai mult.. vezi si iti doresti si tu.. e greu sa gasesti persoana potrivita.. dar macar poti spera si asta te va ridica.. iubirea e ceva pur si unic.. vrei sa-l ai.. dar pana atunci trebuie sa-l castigi!

    RăspundețiȘtergere