luni, 17 ianuarie 2011

[Love]

Ti-am spus de la inceput ca iubirea este ca o piatra pretioasa foarte rara.Nu o simti de fiecare data la fel.
Ea apare pe neasteptate si pleaca lasand in urma ei...bucurie...nostalgie..sentimente...sau resentimente..si mai ales are grija sa lase ceva amintiri bine innodate in inima fiecaruia.
Ti-am mai spus ca iubirea e pretentioasa..iti amintesti?Ea are nevoie de ceva respect ...pentru a se simti nobila.
De asemenea doreste sa fi sincer cu ea...minciuna o face sa sufere.Increderea ii ofera siguranta ca poate ramane fara griji.
Iubirea iti face sufletul sa radieze iar stralucirea ei se vede la exterior.Am vazut asta in slipirea ochilor tai atunci cand ma priveai.
Iubirea face ca doua suflete sa devina un intreg.Nu-i asa ca este miraculos acest lucrul?
Numai ca atunci cand o dispretuiesti,ea se retrage intr-un colt si incepe sa se stinga incetul cu incetul..la fel cum o lumanare aprinsa.Ai simtit asta vreodatA??Cu siguranta ,toti avem sentimentul ca odata raniti iubirea..numai aceasi..poate ca nici nu-ti doreai sa-o cunosti.
Iubirea te invata o sumedenie de lucruri fara ea n-ai fi capabil sa faci nimic pentru ca fara pasiune nu poti duce la bun sfarsit nimic din ce ti-ai propus.
Ar mai fi atatea de spus despre ea...dar cel mai bine ar fi sa o simti cu tot sufletul si cu toata fiinta ta...sa o lasi sa te cunoasca ...si mai ales sa nu o pierzi!
P.s. NU UITA CA VA FI MEREU ACOLO PENTRU TINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu