miercuri, 19 ianuarie 2011

DESPRE JENIE...

 Ea e Jenie.Povestea ei poate fi si povestea ta...sau a altora.
 Jenie era o fata ce crestea langa parintii ei si langa a sa sora.Erau o familie obijnuita si fericita.
 Frumoasa Jenie adora sa-si pieptene parul..sa-si etaleze tinutele era o domnisoara cocheta.La scoala era inconjurata de toti avand o carisma si o frumusere aparte.
 Lumea era a ei...totul parca ii apartineau ei...pana intr-o zi...Lumea incepea sa se destrame...de ce?!de ce acum cand totul era perfect?de ce mie?nu merit asemnea nedreptate!acestea erau intrebarile ei.
Jenie descopera durerea nemasurabila cand a aflat ca trebuie sa aleaga cu cine va trebui sa locuiasca.A fost un moment critic.
 La scoala nimic numai era la fel..nimic numai conta...tristetea ei era mult prea mare..ca sa poata fii aceasi.
 Stia ca i se face o nedreptate asa ca a inceput sa-si spuna ca acum trebuie sa-si ia inima in piept si sa-si coordoneze viata singura
 Ceea ce nu aflase tanara noastra este ca oamenii poarta masti...iar dincolo de masti se pot afla monstrozitati iar acestia i-au furat inocenta fara ca ea sa se poata apara.Naivitatea a impinso sa se increada in nemernicia celor ce cautau sa o distruga.
 Crezand ca la ei va gasi dragostea si protectia ce disparuse... si-a daruit tot ce a avut mai bun din ea iar ei au luat totul lasand-o in pustietatea ce o afunda in mocirla.Trairiile ei erau din ce in ce mai intense...se intreba care este rostul ei si pentru ce s-a nascut sa traiasca in felul acesta.
Anii au trecut si in timp ce Jenie isi grabea moartea...iar teribilismul ii conducea viata ...prietenii ei erau cei ce o atrageau tot mai mult in capcane aproape fatale.Distractiile continuau insa ea se ascundea dupa o masca...nu vroia ca nimeni sa-i afle salbiciuniile.
  Insa viata ii pregatea o surpriza...pentru ca Dumnezeu nu o uitatase.Jenie a cunoscut intamplator o fata si la inceput nu o putea accepta era o respingere reciproca din partea lor.Cu timpul s-au apropiat si si-au dat seama cate lucuri au in comun....radeau ...ieseau..povesteau..si fara sa-si dea seama au legat o prietenie bine inradacinata.
Melina era o fata ce-L cunostea pe Dumnezeu stia legile Lui, insa de asemnea si ea avuse o experienta tulburatoare..si avusese un timp indelungat de ratacire...insa iubitul sau TATA i-a mai dat o sansa si-a salvat-o si ea la randul ei a vrut ca Jenie sa afle despre CEL ce ofera sansa mantuirii.
Ia vorbit mult despre Dumnezeu ...despre ce poate face..si i-a aratat cat de mult se inselase pe ea caci arata oameniilor ceea ce nu era defapt. 
Asfel au pornit amndoua in cautarea numeroaselor raspunsuri iar Tatal din ceruri le arata cate metode are le raspunda si felul minunat in care face lucurile.
Povestea lor continua si in ziua de azi iar aceasta se va sfarsi cand firul vietii se va termina! 
Prietenia unui om este cea mai mare bogatie pe care o poti avea insa Mantuirea celui prea Inalt este adevaratul sens pentru care traiesti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu