luni, 21 martie 2011

dezlega-te!


ine cunoaste jocul ''BABA OARBA''?cu siguranta toti stim sa-l jucam...si ni se pare foarte amuzant atunci cand cineva este legat la ochi si trebuie sa ne gaseasca si sa ne si nimereasca atunci cand suntem prinsi.De multe ori cand esti prins nu esti nimerit si persoana respectiva trebuie sa se lege iar la ochi.
Ideea este ca atunci cand nu poti vedea...nu stii ce alegi sau pe cine alegi...si ramai in continoare legat si nu poti vedea absolut nimic.
Cand esti in lume e ca si cum ai fi orb nu poti vedea binele pentru ca raul a pus stapanire...nu stii ce sa alegi...in disperarea ta de a gasi dragoste...si liniste...si incepi si te agati de orice poti sa poti fi fericit...dar nu orice persoana pe care ''ai prins-o'' aduce ceea ce tu cauti cu atata ardoare.
Cu Dumnezeu nu poti merge legat la ochi...pentru ca este posibil sa pici in capcanele dusmanului care abia astepta sa te zmulga si sa te zdrobeasca.
Daca vrei sa-L cunosti si sa fi dupa voia Lui nu incerca sa te joci de-a baba oarba cu Dumnezeu si sa-l pacalesti...si sa-L prinzi de Mana doar cand numai poti face fata problemelor pentru ca s-ar putea sa numai fie El cel pe care iti doresti sa gasesti ca sa te poti dezlega la ochi,nu incerca sa-L gasesti pe Dumnezeu doar cand povara e prea grea si dupa sa te afunzi in mocirla lumii pentru ca El nu e doar un obiect pe care-L folosesti cand vrei ,cum vrei.
E timpul sa iei o decizie,e timpul sa te opresti din ceea ce te tine departe de Dumnezeu,e timpul sa lasi gunoaiele pe care le tot porti in spate si care au un miros puternic ,e timpul pentru un nou inceput.
Dezlega-te la ochi ca sa poti vedea ca poti avea o viata cu totul si cu totul noua.Dezlega-te de tot ceea ce te-a facut rob.
Lasa-L pe Dumnezeu sa te slefuiasca spre Gloria Numelui Sau iar El,iti va vindeca ranile trecutui,iti va da o viata binecuvantata si te va folosi intr-un chip minunat.
Fii lumina pentru cei orbi!DEZLEAGA-TE!E vremea sa iei o decizie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu